9.Sınıfa Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

2023 Merkezi Yerleştirme sonuçları 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü (bugün) açıklandı.

Okulumuza yerleşen 9.sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulunuza hoş geldiniz diyor ve eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyoruz.

24.07.2023 430

Merkezi yerleştirme sonucunu öğrenmek için tıklayınız.

Okulumuz yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır. 2023 yılı kontenjanımız 68' dir.

2023 yılı yerleştirme sonucuna göre "en yüksek OBP 98,2494"  ve "en düşük OBP 92,4947" olmuştur.

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kayıtları e-okul' dan otomatik olarak yapılmaktadır.

Öğrenci veya velilerimizin herhangi bir kayıt işlemi yapmasına gerek yoktur.

Okulumuza yerleşememiş öğrenciler iki nakil döneminde daha okulumuzu tercih edebilirler.

Yerleştirmeye Esas Nakil başvuru ve sonuç açıklama tarihleri:

1.nakil dönemi 24-28 Temmuz 2023, sonuçlar 31 Temmuz,

2.nakil dönemi 31 Temmuz-04 Ağustos 2023, sonuçlar 07 Ağustos tarihinde açıklanacaktır.

2023 Merkezi Yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza yerleşen öğrencilerimizin  "ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU"  nu doldurmaları gerekmektedir.

# 9.SINIF ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU' nu doldurmak için tıklayınız.

Okulumuzun pansiyonu bulunmamaktır. Köylerden gelen kız ve erkek öğrencilerimiz ilçemizdeki diğer okulların pansiyonlarında kalabilmektedirler. Kız öğrencilerimiz Yahyagazi Anadolu Lisesi Pansiyonuna, Erkek öğrencilerimiz Hamdi Oral Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Pansiyonuna yerleştirilmektedir.

Öğrencimizin pansiyonda kalmak istemesi durumunda velisinin en geç 25 Ağustos 2023 tarihine kadar okul idaresine başvurması gerekmektedir.

Örnek Pansiyon Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Öğrencilerimiz belirlenmiş olan okul kıyafetini giymeleri gerekmektedir.

Öğrenci kıyafetlerini Eylül ayından itibaren ilçemizdeki mağazalardan temin edilebilirsiniz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı başlama tarihi: 11 Eylül 2023

Güncel duyurular için okul web sitemizisosyal medya hesaplarımızı takip ediniz.

İrtibat Telefonları:

Okul Müdürü  :